Συζητούν για αλλαγές στον «Καλλικράτη»
29 Μαρτίου 2017
Δικαιώθηκε ο Δήμος Σάμου για την δημοτική συγκοινωνία
29 Μαρτίου 2017

Τουριστική προβολή της Σάμου στην Σμύρνη

Μοιράσου το άρθρο:

Στο πλαίσιο  της προσπάθειας  για την ανάδειξη της Σάμου ως τουριστικό προορισμό η εταιρεία «Kusadasi Feribot –  Meander Travel», ιδιοκτήτρια των πλοίων Kusadasi Express και Meander Express, τα οποία δραστηριοποιούνται στη γραμμή Κουσάντασι – Σάμο – Κουσάντασι, διοργάνωσε Ελληνική βραδιά.

Η Ελληνική βραδιά πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ξενοδοχείου Hilton της Σμύρνης ενώ προσκεκλημένοι ήταν τουριστικοί παράγοντες της Τουρκίας με απώτερο στόχο την προώθηση πακέτων διακοπών στη Σάμο και την ανάδειξη του νησιού  ως τουριστικό προορισμό στην Τουρκική αγορά. Παρευρέθη και η Πρόξενος της Σμύρνης, Κα. Παπούλια, συνοδευόμενη και από λοιπούς υπαλλήλους του Προξενείου.

Ο χώρος  της ήταν ειδικά διαμορφωμένος  να θυμίζει Ελλάδα και  οι προσκεκλημένοι  γεύτηκαν παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, ελληνική μουσική και ενημερώθηκαν για τα πακέτα και τις ομορφιές της Σάμου.

Στο  τέλος της εκδήλωσης έλαβαν ως αναμνηστικό δώρο την Δίκαια Κούπα του Πυθαγόρα.

«Από την εν λόγω εκδήλωση προσβλέπουμε σε αυξημένη κίνηση από την γείτονα χώρα, η οποία θα τονώσει την τοπική οικονομία. Αυτού του είδους οι εκδηλώσεις είναι ευπρόσδεκτες και ελπίζουμε σε επέκταση τους στο μέλλον» δήλωσαν οι διοργανωτές .

 

Μοιράσου το άρθρο:

Χάρης Ζαβουδάκης
xzavoudakis@yahoo.gr