Κυριακή , 27 Μάιος 2018
Αρχική | Δελτία Τύπου | Νομαρχιακή Συνέλευση ΝΔ στη Λήμνο

Νομαρχιακή Συνέλευση ΝΔ στη Λήμνο

Την Τετάρτη 10 Μαΐου, οι βουλευτές Νομού Λέσβου κ. Χαράλαμπος Αθανασίου και Νομού Δράμας κ. Δημήτριος Κυριαζίδης, επισκέφθηκαν τη Λήμνο στο πλαίσιο της προγραμματισμένης Νομαρχιακής Συνέλευσης (ΝΟΣ) Λήμνου.

Πριν από τη Συνέλευση, οι δύο βουλευτές, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λήμνου κ. Ευάγγελο Χριστοφιδέλλη και τον πρώην Δήμαρχο Ατσικής κ. Ανδρέα Καλαϊτζή, πραγματοποίησαν συνάντηση με το Δήμαρχο Λήμνου κ. Δημήτρη Μαρινάκη προκειμένου να ενημερωθούν για τα θέματα που απασχολούν το Δήμο.

Στη συνέχεια, ο κ. Κυριαζίδης, ως κεντρικός ομιλητής της ΝΟΣ, καθώς και ο κ. Αθανασίου, με παρέμβασή του, ενημέρωσαν τα στελέχη του κόμματος για τη νέα συμφωνία (4ο Μνημόνιο) που φέρει προς υπογραφή η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Μετά το τέλος της ΝΟΣ, ο κ. Αθανασίου δήλωσε τα εξής:

«Πρόκειται για μια κακή συμφωνία, την οποία η Νέα Δημοκρατία δεν θα ψηφίσει. Δεν θα πληρώσει η χώρα το τίμημα της παραμονής του κ. Τσίπρα στην εξουσία.

Τα πρόσθετα μέτρα τα οποία συμφωνήθηκαν για το 2019-2020, η μείωση του αφορολόγητου και των συντάξεων, είναι το κόστος της καθυστέρησης της διαπραγμάτευσης. Δεν τα ζητούσαν οι δανειστές πριν από έξι μήνες.

Τα μέτρα που περιλαμβάνει η Συμφωνία, καθώς και τα 140 προαπαιτούμενα τα οποία πρόκειται να υλοποιήσει η σημερινή Κυβέρνηση, θίγουν όλους τους Έλληνες και κυρίως τους πιο ευάλωτους, τους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους ενώ καταδικάζουν τη χώρα σε παρατεταμένη λιτότητα».

Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει σε ένα διαφορετικό μείγμα πολιτικής, με λιγότερους φόρους και δαπάνες, με έμφαση στην ιδιωτική οικονομία και τις ιδιωτικές επενδύσεις».

Συντάκτης: ΕΡΤ Αιγαίου