Κυριακή , 16 Δεκέμβριος 2018
Αρχική | . | 232 Βρισαγώτες σε ξενοδοχεία των Βατερών και της Νυφίδας

232 Βρισαγώτες σε ξενοδοχεία των Βατερών και της Νυφίδας

Γίνεται γνωστό ότι έχει εξαντληθεί η δυνατότητα φιλοξενίας σεισμοπλήκτων σε δωμάτια στην περιοχή των Βατερών. Όσοι ενδιαφέρονται να φιλοξενηθούν σε καταλύματα εκτός Βατερών, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22510-42843 με την υπεύθυνη κοινωνική λειτουργό Κατερίνα Βαρουκτσή, στην οποία μπορούν επίσης να απευθύνονται και για ανάγκες φαρμάκων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Αναστασία Αντωνέλλη, συνολικά 232 άτομα έχουν στεγαστεί σε ξενοδοχεία καθώς και στο γηροκομείο Πολιχνίτου. Σε σπίτια συγγενών διαμένουν 85 άτομα ενώ 10 επέλεξαν να μην ζητήσουν κατάλυμα. Υπενθυμίζεται ότι σε όσους φιλοξενούνται σε ξενοδοχεία παρέχεται πλήρης διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό). Την διατροφή των υπολοίπων έχει αναλάβει η Ηλιαχτίδα, την οποία και ευχαριστούμε, ενώ η διανομή του φαγητού γίνεται με τον συντονισμό του Προέδρου της Κοινότητα Βρίσας Στρατή Παράκοιλα.

Συντάκτης: Αναστασία Σπυριδάκη

anaspy27@gmail.com

Δείτε επίσης

Συγκέντρωση ενάντια στο ρατσισμό και την ξενοφοβία στις 19 Δεκεμβρίου στη Μυτιλήνη

Ο Συντονισμός Λέσβου για το προσφυγικό μεταναστευτικό, διοργανώνει  συγκέντρωση ενάντια στο ρατσισμό και την ξενοφοβία, …