Παρασκευή , 20 Απρίλιος 2018
Τελευταία Νέα
Αρχική | . | Νέες ανάγκες χρηματοδότησης λόγω του σεισμού στη συνάντηση Χαρίτση Καλογήρου

Νέες ανάγκες χρηματοδότησης λόγω του σεισμού στη συνάντηση Χαρίτση Καλογήρου

Mε τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξανδρο Χαρίτση και τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων ΕΣΠΑ  Παναγιώτη Κορκολή , στο Υπουργείο Οικονομίας στην Αθήνα, συναντήθηκε σήμερα   η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι νέες ανάγκες χρηματοδότησης που έχουν προκύψει μετά τον καταστροφικό σεισμό της 12ης Ιουνίου.

Δεδομένης της πρόσφατης υπογραφής από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αλέξανδρο Χαρίτση του Περιφερειακού Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, το οποίο εγκρίθηκε όπως υποβλήθηκε από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, αναγνωρίστηκε η ανάγκη περαιτέρω χρηματοδοτικής συμβολής για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκάλεσε ο πρόσφατος σεισμός.

Στο προσεχές χρονικό διάστημα ο Α’ και Β’ βαθμός αυτοδιοίκησης και η κεντρική κυβέρνηση θα εξειδικεύσουν τα μέτρα και τη χρηματοδότηση για την αντιμετώπιση των σχετικών αναγκών.

 

Συντάκτης: ΕΡΤ Αιγαίου

Δείτε επίσης

Σπιρομέτρηση από την Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Προληπτική Πνευμονολογική Εξέταση (Σπιρομέτρηση) για εθελοντές αιμοδότες και μη, που οργάνωσε …