Δευτέρα , 18 Ιούνιος 2018
Αρχική | Δελτία Τύπου | Προβλήματα στο ταχυδρομείο Πλωμαρίου

Προβλήματα στο ταχυδρομείο Πλωμαρίου

Πολλές δεκάδες χρόνια γυρίζουν πίσω τα ΕΛΤΑ αφήνοντας το Πλωμάρι, το δεύτερο σε πληθυσμό οικισμό της Λέσβου, χωρίς ταχυδρομείο, δηλαδή ουσιαστικά χωρίς επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Κι αυτό γιατί μετά την παραίτηση του  κ. Ασβεσταδέλλη, λόγω συνταξιοδότησης το Πλωμάρι έμεινε με έναν μόνο ταχυδρομικό διανομέα, που σε συνδυασμό με την ανυπαρξία οδών και αριθμών στο μεγαλύτερο μέρος του οικισμού, καθιστά αδύνατη την διανομή της καθημερινής αλληλογραφίας.

Και συμβαίνει αυτό σ’ έναν τόπο, όπου εκτός από τις χιλιάδες ξενιτεμένους που έχει στα πέρατα του κόσμου, φιλοξενεί και εκατοντάδες ξένους Ευρωπαίους κυρίως που έχουν μόνιμες κατοικίες στο Πλωμάρι, όπου διαμένουν, περισσότερο από έξι μήνες το χρόνο.

Το διοικητικό συμβούλιο της «Λέσχης Πλωμαρίου Βενιαμίν ο Λέσβιος», λαμβάνοντας υπ’ όψη την κατάσταση που δημιουργείται, αλλά και την εικόνα δεκάδων πολιτών, που συνωστίζονται στο ταχυδρομείο, για να παραλάβουν την αλληλογραφία τους, διαμαρτύρεται εντονότατα, ζητώντας την άμεση αποκατάσταση της κανονικότητας, με την συμπλήρωση της κενής θέσης του ταχυδρομικού διανομέα, εκφράζοντας την  απορία του, πως και γιατί οι αρμόδιοι άφησαν την κατάσταση να εξελιχθεί έτσι ,αδιαφορώντας για τις εντεύθεν συνέπειες.

Συντάκτης: ΕΡΤ Αιγαίου

Δείτε επίσης

Στα ίχνη των πρωταίτιων των επεισοδίων σε βάρος προσφύγων-μεταναστών-Έρευνες σε σπίτια και κατάσχεση υλικού

Δύο περίπου μήνες μετά τα πρωτοφανή επεισόδια σε βάρος προσφύγων-μεταναστών στην πλατεία Σαπφούς και η …