Τετάρτη , 18 Ιούλιος 2018
Αρχική | Εκδηλώσεις | Προετοιμάζονται για την 4η λευκή νύχτα

Προετοιμάζονται για την 4η λευκή νύχτα

Την 4η Λευκή Νύχτα  διοργανώνει  στην πόλη της Σάμου, το Σάββατο 29 Ιουλίου, ο Εμπορικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Μαζικής Εστίασης  και Ψυχαγωγίας και ο Δήμος Σάμου.

Από νωρίς το βράδυ και μέχρι το πρωί, τα καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν ανοιχτά, με τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες να μπορούν να συνδυάσουν με τον καλύτερο τρόπο τις αγορές τους με τον περίπατό τους στους ζωντανούς και φωτισμένους  δρόμους της Σάμου.

Μουσική, χορός, παιχνίδια και πολλές ακόμη πολιτιστικές εκδηλώσεις, θα πλαισιώσουν και θα εμπλουτίσουν αυτή την ξεχωριστή βραδιά που θα περιλαμβάνει και σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές από πλευράς των καταστημάτων.

Ειδική εκδήλωση θα διοργανωθεί στην Πλατεία Πυθαγόρα στις 21:30 για την βράβευση των αθλητών και των προπονητών τους, που συμμετείχαν στους 51ους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες  στο Κάουνας της Λιθουανίας, όπου η Βάλια Νιτσόλα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Laser 4.7 της Ιστιοπλοΐας.

Για την εξυπηρέτηση των πολιτών η Δημοτική Συγκοινωνία θα εκτελεί ειδικά δρομολόγια από τις 19:00 μέχρι τη 01:00 από τις εξής στάσεις: Άνω Βαθύ, Ποταμάκι, Νεάπολη, Μαλαγάρι, ΚΤΕΛ.

Επίσης οι αύλειοι χώροι του 1ου Δημοτικού Σχολείου και του 1ου και 2ου Γυμνάσιου της πόλης θα μπορούν να χρησιμοποιούνται ως χώροι σταθμεύσεις για τα αυτοκίνητα.

Η διοργάνωση έχει σκοπό  να δώσει τη δυνατότητα σε κατοίκους και επισκέπτες να δουν και να βιώσουν τις αστικές περιοχές με τρόπο διαφορετικό από τον συνηθισμένο, φωτισμένες και σε εγρήγορση, κύτταρα όχι μόνο ψυχαγωγίας και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, αλλά και εμπορικής δραστηριότητας σε βραδινές ώρες.

 

Συντάκτης: Χάρης Ζαβουδάκης

xzavoudakis@yahoo.gr