Τετάρτη , 18 Ιούλιος 2018
Αρχική | Δελτία Τύπου | Συνάντηση εργασίας στη ΝΟΔΕ Χίου με έμφαση στην επιμόρφωση στελεχών

Συνάντηση εργασίας στη ΝΟΔΕ Χίου με έμφαση στην επιμόρφωση στελεχών

Συνάντηση εργασίας στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Χίου πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Πρόεδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ. Χίου Π. Μανωλάκη, του Αν. Γραμματέα Οργανωτικού Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης στελεχών της ΝΔ σε πανελλαδικό επίπεδο Χρ. Βλαχοκώστα και του Αν. Γραμματέα Οργανωτικού Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων Κ. Γούλα.
Και οι δύο Αν. Γραμματείς έχουν στενές συγγενικές και οικογενειακές σχέσεις με τη Χίο και με την ευκαιρία της καλοκαιρινής παρουσίας τους στο νησί συζήτησαν ενδελεχώς με τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Χίου την πρόσφατη δράση και τις μελλοντικές προκλήσεις της Οργάνωσης.
Έμφαση δόθηκε και στη σημασία της επιμόρφωσης στελεχών και ζητήθηκαν μελλοντικές προτάσεις προς αυτή την κατεύθυνση.
Ο κ. Βλαχοκώστας, δήλωσε: «Η προσπάθεια όλων μας επικεντρώνεται στην ενίσχυση του πλειοψηφικού ρεύματος πολιτικής αλλαγής που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ εκφράζει αναμφισβήτητα αυτή τη στιγμή στην κοινωνία. Η ΝΟ.Δ.Ε. Χίου αποτελεί μια ενεργή και εξαιρετικά αποτελεσματική Οργάνωση η οποία συνδυάζει αρμονικά την εμπειρία παλαιότερων στελεχών μαζί με νέα αξιόλογα στελέχη με συνεχή παρουσία, εξωστρέφεια και αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία. Η πολιτική αλλαγή θα επιτευχθεί μόνο μέσα από τέτοιες πολιτικές οργανώσεις προστιθέμενης αξίας για την κοινωνία, όπως αυτή της ΝΟ.Δ.Ε. Χίου.»
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Χίου Κ Αλέρτας και η πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Χίου Α. Γαισίδη. Στη συνάντηση συμφωνήθηκε η διοργάνωση μιας διευρυμένης ΝΟ.Δ.Ε. εκτός «καλοκαιρινής περιόδου» παρουσία του Γραμματέα Οργανωτικού κ. Κονταδάκη και της Αν. Γραμματέως Οργανωτικού στην περιοχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Αδαμοπούλου Κ.

Συντάκτης: Θοδωρής Πυλιώτης

thodorispiliotis@hotmail.com

Δείτε επίσης

ΝΟΔΕ Χίου: κριτική στην Κυβέρνηση για τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για άλλη μια φορά αντιμετωπίζει τους κατοίκους των νησιών ως πολίτες δεύτερης …