Περιοδεία Συνηγόρου του Πολίτη σε Σάμο, Χίο και Λέσβο
25 Αυγούστου 2017
6ος Ημιμαραθώνιος Χίου, Κυριακή 27/8/17
26 Αυγούστου 2017

Ρίχνει αυλαία αύριο η Aegean Regatta

Μοιράσου το άρθρο:

Εντονες συγκινήσεις και μεγάλες ανακατατάξεις στις πρώτες θέσεις έφερε το 3ο σκέλος της Aegean Regatta,απόστασης 55 ναυτικών μιλίων από τη Νίσυρο στη Ρόδο.

Οι αυξομειώσεις στην κατεύθυνση και στην ένταση του ανέμου, έφεραν τα πάνω – κάτω και σκάφη που δεν είχαν διακριθεί στις δύο πρώτες ιστιοδρομίες, κατάφεραν τώρα να πρωταγωνιστήσουν!

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην κατηγορία ORCi, το σκάφος BLACK JACK-STATUS MARITIME που είχε κερδίσει στα δύο πρώτα σκέλη, ήταν 13ο στην τρίτη ιστιοδρομία. Την πρώτη θέση πήρε το σκάφος GRANMA X με κυβερνήτη τον Χριστόφορο Πριτσούλη, ακολούθησε το SUGAR με τον Αλέξανδρο Αθανασίου και τρίτο ήταν το ΒΑΝΑ ΒΙΟΛΕΤΤΑ με κυβερνήτη τον Γιώργο Συκάρη.

Στην κατηγορία ΙRC, στην πρώτη θέση ανέβηκε τερμάτισε το SHAK SHUKA με κυβερνήτη τον Hasan Utku Çetiner. Πίσω του ήταν το ΑΠΗΔΑΥΛΟΣ ΝΑΥΣ – TATOI CLUB και μετά το τουρκικό ΕΧΙΤ με κυβερνήτη τον ΕΜRE DERMAN.

Στην κατηγορία ΟRC CLUB, πρώτη θέση για το SUN FIZZ του Iγνάτιου Πάλλη, μετά ήρθε το ΚRAKEN με κυβερνήτη τον Δημήτρη Μαράκη και στην τρίτη θέση το ΜΑΝOULI TOO, με κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Θεοδωρίδη.

Η αυλαία της AEGEAN REGATTA θα πέσει το βράδυ του Σαββάτου με τις απονομές στη Ρόδο, ενώ το πρωϊ θα γίνει η 4η ιστιοδρομία ανοιχτά της πόλης, με αγώνες όρτσα – πρίμα που θα κρίνουν και τους τελικούς νικητές.

Μετά τα τρία πρώτα σκέλη, στις τρεις κατηγορίες προηγούνται οι εξής:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IRC

  1. SHAK SHUKA  Hasan Utku Çetiner
  2. ANATELOUSSA AFRODITI – Γιώργος Αυγερινός
  3. MATRAK II – Orhan Ozdas

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟRCi

  1. ΤΑΜUMΜ – Αντώνης Κατιγιαννίδης
  2. BLACK JACK-STATUS MARITIME – Παναγιώτης Μάντης
  3. SUGAR – Αλέξανδρος Αθανασίου

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ORC CLUB

  1. ΚRAKEN – Δημήτρης Μαράκης
  2. ASSANTE – Αλκης Γεωργιάδης
  3. IPSIPILI-AEGEAS YACHTING – Δημήτρης Σοφιτσής

Την Aegean Regatta διοργανώνει για 17η χρονιά η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής μαζί με την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Μοιράσου το άρθρο: