Τετάρτη , 15 Αύγουστος 2018
Τελευταία Νέα
Αρχική | Ακτοπλοΐα | Προετοιμασία αρχών για αυξημένη κίνηση στο λιμάνι Χίου

Προετοιμασία αρχών για αυξημένη κίνηση στο λιμάνι Χίου

Σύσκεψη με σκοπό να ληφθούν μέτρα για την καλύτερη εξυπηρέτηση ταξιδιωτών, τουριστών και πολιτών που την Παρασκευή το πρωί θα βρεθούν σο λιμάνι της Χίου· πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 30/8/17, στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου με τη συμμετοχή του Λιμενάρχη Χρήστου Φραγκιά, του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου για θέματα τουρισμού Δημήτρη Καράλη και του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Αντώνη Κέφη.
Συγκεκριμένα από το πρωί της Παρασκευής, 1η Σεπτέμβρη, αναμένεται αυξημένη κίνηση στο τελωνείο λόγω της επιλογής αρκετών εκατοντάδων τουριστών από την Τουρκία, που θα εκμεταλλευτούν τη θρησκευτική τους γιορτή για διακοπές στο νησί.
Παράλληλα στις 8.00 το πρωί θα φθάσει το κρουαζιερόπλοιο Royal Princess που με λάντζες πρόκειται να βγάλει στη στεριά τους επιβάτες του. Στόχος μέχρι τις 10.00 το πρωί να έχει ολοκληρωθεί η κίνηση των επιβατών του κρουαζιερόπλοιου που θα συμμετάσχουν σε εκδρομές στο νησί, ώστε να διευθετηθεί και η κίνηση- στάθμευση των οχημάτων που θα ταξιδέψουν με τα πλοία της γραμμής προς το μεσημέρι για τον Πειραιά.

Συντάκτης: Θοδωρής Πυλιώτης

thodorispiliotis@hotmail.com

Δείτε επίσης

Συνεργασία Λιμενικού Ταμείου Χίου με ΤΑΙΠΕΔ για νότιο τμήμα λιμανιού

Και το νότιο τμήμα του λιμανιού της Χίου που έχει περάσει στο ΤΑΙΠΕΔ θα συμπεριλαμβάνει …