Τετάρτη , 23 Μάιος 2018
Αρχική | Κοινωνία | Συνεργασία δήμου και ΕΕΣ Λήμνου για Κοινωνικό Παντοπωλείο και Φαρμακείο

Συνεργασία δήμου και ΕΕΣ Λήμνου για Κοινωνικό Παντοπωλείο και Φαρμακείο

Ενημέρωση για  την  δημιουργία   και  λειτουργία   των  νέων κοινωνικών δομών του Δήμου Λήμνου, του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου, έκανε ο δήμαρχος Λήμνου Δημήτρης Μαρινάκης, στον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του  Περιφερειακού  Τμήματος του  Ε.Ε.Σ Λήμνου, Θόδωρο Μπαβέα και Δημήτρη Αχιλαδέλλη.

Το  τμήμα  του  Ε.Ε.Σ  Λήμνου ήδη λειτουργεί με επιτυχία από αρκετό καιρό αντίστοιχα τμήματα στο   Νοσοκομείο  της   Λήμνου με  τη  στήριξη των πολιτών και  με τη βοήθεια των εθελοντριών.

Στη συνάντηση έγινε  ενημέρωση από τον Δήμαρχο ότι  διατίθεται ειδικός  χώρος του Δήμου στη  Λ. Δημοκρατίας 65 και  με το κατάλληλο προσωπικό και παράλληλα ζήτησε τη συνεργασία και τη βοήθεια του τμήματος  Ε Ε Σ Λήμνου ώστε αυτές οι  δομές να είναι  δυναμικές παραγωγικές  ουσιαστικές και  λειτουργικές για τις ευπαθείς  κοινωνικές  ομάδες του νησιού.

Αντήλλαξαν απόψεις  ετέθησαν προβληματισμοί και αποφασίσθηκε η απολυτή και ειλικρινής συνεργασία  προς  όφελος  την  στήριξη  και  τη  βοήθεια των πολιτών οι  οποίοι έχουν ανάγκη.

Τέλος, πρόεδρος και αντιπρόεδρος  του τμήματος Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού επισκέφθηκαν  το   χώρο του Δήμου που στεγάζονται αυτές  οι δομές και γνώρισαν το προσωπικό που εργάζεται εκεί.

 

Συντάκτης: ΕΡΤ Αιγαίου