Νέες αναρτήσεις δασικών χαρτών-Λέσβος και Χίος μεταξύ των περιοχών
13 Οκτωβρίου 2017
Μαθήματα καθαρισμού μαστιχιού από την ΕΜΧ
13 Οκτωβρίου 2017

Σχολείο για εθελοντές διασώστες από την ΕΟΔ Λέσβου

Μοιράσου το άρθρο:

Την έναρξη του 3ου Σχολείου Βασικών Γνώσεων για Εθελοντές Διασώστες, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι ανακοινώνει το ΔΣ του παραρτήματος Λέσβου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

«Έαν δεν θέλεις να μένεις θεατής και να πάρεις θέση σαν ενεργός Πολίτης σε περιμένουμε στην Δωρεάν ημερίδα μας, που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της έναρξης του Σχολείου» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΕΟΔ Λέσβου.

Η θεματολογία της δωρεάν ημερίδας είναι:

  • Ιστορία της Διάσωσης
  • Θέματα αυτοπροστασίας
  • Ακραία καιρικά φαινόμενα
  • Χρονικά ατυχημάτων & συμπεράσματα αυτών σε μη αστικό περιβάλλον

Επιπλέον θα δοθεί η ευκαιρία σε όποιον το επιθυμεί να γνωρίσει από κοντά τα μέλη της ΕΟΔ Λέσβου, αλλά και να ενημερωθεί για τον τομέα της Έρευνας και Διάσωσης μέσα από τον εθελοντισμό.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στο αμφιθέατρο του τμήματος Γεωγραφίας του πανεπιστημίου Αιγαίου & η ώρα προσέλευσης είναι 11:30

Η διάρκεια της Ημερίδας είναι 12:00 – 17:00.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνείτε με το 6972229782 (Πιπεράκη Αντιγόνη)

 

«Σας περιμένουμε το Σάββατο να γνωριστούμε απο κοντά. Ευχαριστούμε πολύ το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για την παραχώρηση του χώρου για την πραγματοποίηση της ημερίδας και του σχολείου γενικότερα. Καθώς και την ΕΡΑ Αιγαίου & ΕΡΤ3 για την χορηγία επικοινωνίας τους» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΕΟΔ Λέσβου.

Μοιράσου το άρθρο: