Πέμπτη , 18 Οκτώβριος 2018
Αρχική | Αθλητισμός | «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» : «Κλειστό Γυμναστήριο Βαθέος: Ανοργανωσιά και Κοροϊδία»

«ΑΝΑΤΡΟΠΗ» : «Κλειστό Γυμναστήριο Βαθέος: Ανοργανωσιά και Κοροϊδία»

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις που όπως επισημαίνει  είναι ελάχιστες, στα γήπεδα που είναι παρατημένα στο έλεος του Θεού, και στην  ύπαρξη κολυμβητηρίων χωρίς χρήση, αναφέρεται με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Ανατροπή». Με παράδειγμα το κλειστό γυμναστήριο Βαθέος που παραμένει ακόμα εκτός λειτουργίας λόγω εργασιών επικεντρώνεται  «στις ελάχιστες εργασίες που γίνονται  χωρίς προγραμματισμό και  σε λάθος χρόνο».

«Ενώ η διοίκηση του Κλειστού είχε ενημερώσει τις ομάδες ότι το γήπεδο δεν θα λειτουργήσει όλο τον Αύγουστο, οι «προγραμματισμένες» εργασίες σε αυτό ξεκίνησαν αρχές Σεπτέμβρη. Τέλος Αυγούστου η ενημέρωση από τους «υπεύθυνους» ήταν ότι μέσα Σεπτέμβρη θα μπουν οι ομάδες για προπόνηση. Σήμερα, 6 Νοεμβρίου, ακόμα οι ομάδες δεν χρησιμοποιούν το γήπεδο… Μάλλον ξέχασε η δημοτική αρχή ότι τα πρωταθλήματα σε πολλές κατηγορίες έχουν ήδη ξεκινήσει και θα έπρεπε ήδη οι ομάδες να το χρησιμοποιούν. Μάλλον δεν ξέρει η δημοτική αρχή ότι σε θέσεις κλειδιά, θέσεις προγραμματισμού και σωστής οργάνωσης, πρέπει να μπαίνουν οι ικανοί άνθρωποι και όχι αυτοί που μαζεύουν ψήφους.

Τελικά… όλα βαίνουν καλώς; Δεν ευθύνεται κανένας σε ότι βιώνουμε σε αυτό το νησί; Ούτε ο δήμαρχος, ούτε η πρόεδρος του Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ., ούτε ο υπεύθυνος γηπέδων έχουν ευθύνη;» , καταλήγει στην ανακοίνωσή της η «Ανατροπή».

 

Συντάκτης: Χάρης Ζαβουδάκης

xzavoudakis@yahoo.gr

Δείτε επίσης

Συναντήθηκαν με τους τριτέκνους τα στελέχη της «Ανατροπής»

Τα προβλήματα που απασχολούν τους τριτέκνους συζήτησαν τα μέλη του συλλόγου Σάμου και Ικαρίας με …