Πέμπτη , 18 Οκτώβριος 2018
Αρχική | Αυτοδιοίκηση | Κάλεσμα στο λαό της Ικαρίας για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις των επόμενων ημερών για την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ, από τον δήμαρχο του νησιού.

Κάλεσμα στο λαό της Ικαρίας για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις των επόμενων ημερών για την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ, από τον δήμαρχο του νησιού.

Ο Δήμαρχος Ικαρίας κ.Στ. Σταμούλος και η Δημοτική Αρχή καταγγέλλουν την φοροεπιδρομή της κυβέρνησης και τα σχεδία για κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά μας.
Καλούν ταυτόχρονα το λαό των νησιών μας να αντισταθεί οργανωμένα, με τη μαζική του συμμετοχή στα συλλαλητήρια της 14ης Νοεμβρίου που διοργανώνουν Εργατικά κέντρα και συνδικάτα των νησιών του Βορείου Αιγαίου, (στην Ικαρία η συγκέντρωση θα γίνει στην πλατεία Ευδήλου 7:00 μ.μ), παράλληλα στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο (15/11) θα εισηγηθεί την συμμετοχή του δήμου Ικαρίας στις κινητοποιήσεις που διοργανώνονται στις 22/11/2017 σε διάφορα νησιά του Αιγαίου, υποστηρίζοντας πάντα το πλαίσιο διεκδικήσεων που έχει εγκρίνει το δημοτικό συμβούλιο.

Συντάκτης: Γιώργος Βιτσαράς

gvitsero@otenet.gr

Δείτε επίσης

Με πρωτοβουλία του Δήμου ο πρώτος ποδηλατικός γύρος της Σάμου

O πρώτος ποδηλατικός  Γύρος της Σάμου  συνολικής απόστασης  80 χιλιομέτρων, θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 21 …