Πέμπτη , 18 Οκτώβριος 2018
Αρχική | Δελτία Τύπου | Εργατικό Κέντρο Χίου: Ενημερώνει τον Πρωθυπουργό για 24ώρη απεργία λόγω ΦΠΑ

Εργατικό Κέντρο Χίου: Ενημερώνει τον Πρωθυπουργό για 24ώρη απεργία λόγω ΦΠΑ

Μέρα γενικής απεργίας η ερχόμενη Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου, στη Χίο με θέμα τη μη κατάργηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά.
Μάλιστα την προαναγγελία της απεργίας που κήρυξε το Εργατικό Κέντρο Χίου την γνωστοποιεί με εξώδικο και στον πρωθυπουργό (!) καθώς επίσης σε 6 υπουργούς και σειρά άλλων φορέων.
«Σας γνωστοποιούμε και προαναγγέλλουμε, σύμφωνα με την από 31/10/2017 απόφαση της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Χίου, την κήρυξη 24ωρης γενικής απεργίας για την ΤΕΤΑΡΤΗ 22/11/2017 , με αφορμή την ενδεχόμενη αύξηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά μας διαμαρτυρόμενοι για:
την επιβολή του άδικου αυτού μέτρου το οποίο αποτελεί ένα ελάχιστο αντισταθμιστικό μέτρο απέναντι στις ιδιαιτερότητες που έχουν τα νησιά μας και ο νησιωτικός χώρος γενικότερα και Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι ο μειωμένος συντελεστής ΦΠΑ είναι απαραίτητος και αδιαπραγμάτευτος και θα τον υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο και μέσο.
Η παρούσα να αποσταλεί σ’ αυτούς που απευθύνεται, για να λάβουν γνώση του περιεχομένου της και για τις νόμιμες συνέπειες».

Συντάκτης: Θοδωρής Πυλιώτης

thodorispiliotis@hotmail.com

Δείτε επίσης

Τη γιορτή του Εμπορικού Συλλόγου, την βλέπουν διεύρυνση ωραρίου στο Εργατικό Κέντρο

«Οποιαδήποτε ενδεχόμενη παράταση ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων, μας βρίσκει εκ διαμέτρου αντίθετους, ειδικά όταν μέσω …