Κυριακή , 16 Δεκέμβριος 2018
Αρχική | Αθλητισμός | Οι θέσεις του ΚΚΕ για την σημερινή κατάσταση των αθλητικών σωματείων θα παρουσιαστούν στον Εύδηλο Ικαρίας (10/12).

Οι θέσεις του ΚΚΕ για την σημερινή κατάσταση των αθλητικών σωματείων θα παρουσιαστούν στον Εύδηλο Ικαρίας (10/12).

Γήπεδο Ποδοσφαίρου στο Φύτεμα Ευδήλου.

«Η κατάσταση στα αθλητικά σωματεία σήμερα και η θέση του ΚΚΕ» θα είναι το κυρίως θέμα που θα συζητηθεί την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. στον Εύδηλο Ικαρίας (αίθουσα δημαρχείου) με κυρίως ομιλητή των κ. Θοδωρή Λίαπη ο οποίος είναι υπεύθυνος του τμήματος Φυσικής Αγωγής της Κ.Ε. του ΚΚΕ. Καλούνται τα μέλη όλων των αθλητικών σωματείων και η νεολαία του νησιού. Η Τ.Ε του ΚΚΕ στα νησιά μας, «γνωρίζοντας την σημαντική δουλειά που κάνουν οι αθλητικοί σύλλογοι, καλούν όλους τους εμπλεκόμενους (αθλούμενους και διοικήσεις) να στείλουν, στον πάγκο ή ακόμα καλύτερα στην εξέδρα, τις ασκούμενες πολιτικές που οδηγούν όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία στον οικονομικό μαρασμό και την διάλυση τους, που καταστρέφουν τον μαζικό και λαϊκό αθλητισμό, που ευνοούν το επιχειρηματικό κέρδος και το ντοπάρισμα, που στερούν από την πλειονότητα του λαού το δικαίωμα του να ασχοληθεί ουσιαστικά με κάτι τόσο πολύτιμο για την υγεία και την ψυχαγωγία του».

Συντάκτης: Γιώργος Βιτσαράς

gvitsero@otenet.gr

Δείτε επίσης

Συγκέντρωση ενάντια στο ρατσισμό και την ξενοφοβία στις 19 Δεκεμβρίου στη Μυτιλήνη

Ο Συντονισμός Λέσβου για το προσφυγικό μεταναστευτικό, διοργανώνει  συγκέντρωση ενάντια στο ρατσισμό και την ξενοφοβία, …