Κυριακή , 23 Σεπτέμβριος 2018
Αρχική | Ικαρία | 2ο σεμινάριο «Μουσικά Τζάκια» (17-18-19/2) στις Ράχες Ικαρίας.

2ο σεμινάριο «Μουσικά Τζάκια» (17-18-19/2) στις Ράχες Ικαρίας.

Μετά τις Μουσικές Αυλές τα μέλη και οι φίλοι της Κίνησης Πολιτών Ραχών Ικαρίας διοργανώνουν τα… «Μουσικά Τζάκια».
Ένα μουσικό σεμινάριο μέσα στην καρδιά του χειμώνα που θα φιλοξενηθεί μπροστά στα τζάκια των σπιτιών που ανοίγουν τις πόρτες τους σε μαθητές και δασκάλους!
Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας (17-18-19 Φεβρουαρίου) στην ορεινή περιοχή των Ραχών θα γίνει το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Μουσικά Τζάκια».
Οι δάσκαλοι που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και τις διδαχές τους είναι ο Μανώλης Πάππος στο μπουζούκι, ο Ευγένιος Βούλγαρης στο ούτι, ο Μανούσος Κλαπάκης στα κρουστά, ο Φώτης Σιώτας στο βιολί, ο Νίκος Πάτας στους παραδοσιακούς χορούς και ο Γιώργος Φουντούκης στην κιθάρα.
Μουσική, χορός και τραγούδι λοιπόν, παρέα με τη θαλπωρή της φωτιάς και τους ανθρώπους που θα αγκαλιάσουν τα μουσικά τζάκια της χειμωνιάτικης Ικαρίας.

Στην παρακάτω σελίδα θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες αλλά και τις απαραίτητες αιτήσεις συμμετοχής: http://musicalyards.gr/index.php/el/musical-fireplaces-2018

Συντάκτης: Γιώργος Βιτσαράς

gvitsero@otenet.gr

Δείτε επίσης

Πρόστιμα στα χοτ σποτ Λέσβου και Χίου για πλημμελή λειτουργία του αποχετευτικού συστήματος

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου προχώρησε στην επιβολή διοικητικών κυρώσεων στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής για παραβάσεις …