Θα συνεχίσουν να χορηγούν με πίστωση φάρμακα στους λιμενικούς της Λέσβου οι φαρμακοποιοί
9 Φεβρουαρίου 2018
Στο δημοτικό συμβούλιο η πρόταση για δημοψήφισμα για τη διάσπαση του δήμου Λέσβου
9 Φεβρουαρίου 2018

«Περιφερειακό Συμβούλιο Εφήβων Βορείου Αιγαίου»

Μοιράσου το άρθρο:

Eκπαιδευτικό πρόγραμμα με την ονομασία «Περιφερειακό Συμβούλιο Εφήβων Βορείου Αιγαίου» στο πρότυπο της «Βουλής των Εφήβων» προτίθεται να υποστηρίξει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, για το σκοπό αυτό ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου  Αλέξανδρος Ροδίτης συναντήθηκε με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου Αριστείδη Καλάργαλη .

Στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου έδωσε στον Περιφερειακό Διευθυντή επιστολή, όπου περιγράφεται ο σκοπός της δράσης αυτής και ζητείται η συνδρομή της Περιφερειακής Διεύθυνσης. Συγκεκριμένα: “Με αφορμή το σχολικό βιβλίο «Πολιτική Παιδεία», που ήδη διδάσκεται στους μαθητές της Α΄ και Β΄ Τάξης Γενικού Λυκείου, όπως επίσης και στους μαθητές της Α ΄Τάξης Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ), η ύλη του οποίου κατατείνει στη διαμόρφωση ελεύθερων, υπεύθυνων και ενεργών πολιτών, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου προτίθεται να εκπονήσει και χρηματοδοτήσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα με την ονομασία «Περιφερειακό Συμβούλιο Εφήβων Βορείου Αιγαίου» στο πρότυπο της «Βουλής των Εφήβων».

Για τη υλοποίηση του προγράμματος, όπως αντιλαμβάνεστε, είναι απαραίτητη η συνδρομή σας, όπως επίσης και των εκπαιδευτικών των αντίστοιχων σχολικών μονάδων του Βορείου Αιγαίου, οι οποίοι επιφορτίζονται με τη διδασκαλία του παραπάνω μαθήματος.

Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε όπως εξετάσετε εν πρώτοις το ενδιαφέρον των εκπαιδευτικών για την υλοποίηση του ως άνω εκπαιδευτικού προγράμματος, ώστε στη συνέχεια να καθορίσουμε από κοινού το πλαίσιο οργάνωσης και εκτέλεσής του”.

Μοιράσου το άρθρο: