Παρασκευή , 14 Δεκέμβριος 2018
Τελευταία Νέα
Αρχική | Αθλητισμός | Νίκη παραμονής στην Β΄ Εθνική για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Διαγόρα Ραχών Ικαρίας.

Νίκη παραμονής στην Β΄ Εθνική για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Διαγόρα Ραχών Ικαρίας.

Φωτογραφία του Γιώργου Σούρτη.

Η γυναικεία ομάδα του Διαγόρα Ραχών Ικαρίας επικράτησε το Σάββατο 10/3 στον εντός έδρας ποδοσφαιρικού αγώνα με τον Φοίνικα Αγ. Σοφίας Ρέντη με 3-1 και εξασφάλισε την παραμονή της στην Β΄ Εθνική κατηγορία. Τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών η παραμονή στην κατηγορία είναι ένας μεγάλος άθλος για τις αθλήτριες, τον προπονητή, τους γονείς τους, την διοίκηση, τους ανθρώπους που στηρίζουν εδώ και χρονιά τις προσπάθειες αυτές. είναι μια τελείως διαφορετική εικόνα από αυτό που «δίνουν» οι μεγάλες ομάδες με τους μεγάλους παράγοντες! ελπίζουμε ότι την επόμενη χρονιά όλα τα τμήματα του Διαγόρα θα βρουν το γήπεδο έτοιμο για να φιλοξενεί τους αγώνες τους και τους φιλάθλους της Ικαρίας να τους απολαμβάνουν. Από την ΕΡΤ Αιγαίου στέλνουμε τα συγχαρητήρια μας για το άλλο πρόσωπο του αθλητισμού που μας δείχνουν αυτές οι προσπάθειες! Καλή συνέχεια.
Ακολουθούν οι εντεκάδες που αγωνίστηκαν:
Διαγόρας: Μ. Καρίμαλη, Καστανιά, Κατέχη Β., Χαϊντούλη (73΄Κατέχη Κ,) , Μαλλέ, Ζαννή (47΄Ξενάκη), Κουτσού, Κοτσαμπά (90΄ Κράτσα), Συργιάννη, Παπαϊωάννου, Καλλιμούκου (87΄Καρίμαλη Α.).
Φοίνικας Αγ. Σοφίας: Καραβίτη, Παπαδάκη, Τσινιάρου, Τσεκουρλούκη (73΄Γιανοπούλου), Μορφίρη, Χάλαρη, Θεοδωράκη, Κατσένου (46΄ Κωστούλα), Μουκαζή, Κανελλοπούλου, Σπυροπούλου.

Συντάκτης: Γιώργος Βιτσαράς

gvitsero@otenet.gr

Δείτε επίσης

Επίσκεψη Χ.Καλογήρου στον Παλαιόκηπο

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Βιομηχανίας …