Τα έργα του Ν. Λέσβου που εντάσσονται στο Αναπτυξιακό- 25 εκατομμύρια ευρώ
15 Μαρτίου 2018
Αναζητούμε το κλείσιμο των ανισοτήτων μέσα από δίκαιη ανάπτυξη τόνισε από την Σάμο ο αναπληρωτής Υπουργός έρευνας και τεχνολογίας
15 Μαρτίου 2018

1ο Φεστιβάλ Ευεξίας – The Lesvos Euphoria International Festival

Μοιράσου το άρθρο:

H πανέμορφη και ενεργειακά μοναδική Λέσβος έχει υπάρξει πηγή έμπνευσης από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα αμέτρητων συγγραφέων, μουσικών, καλλιτεχνών και φιλοσόφων. Παράλληλα είναι ένας δημοφιλής προορισμός για τη γιόγκα και τις εναλλακτικές μορφές αθλητισμού από τις αρχές της δεκαετίας του 1960. 

Σε αυτό τον μαγικό τόπο που είναι ένας ιδανικός προορισμός για να ανακαλύψει ο καθένας τον εαυτό του και να βοηθηθεί από τους γρήγορους ρυθμούς και τις πιέσεις της καθημερινότητας, γεννιέται ένα εναλλακτικό φεστιβάλ που θα βοηθήσει να μπούμε πιο βαθιά στην ψυχή μας, στην υγεία, στην διατροφή και στην άσκηση, περιτριγυρισμένοι από την θεραπευτική ενέργεια και την πλούσια φύση της Λέσβου.

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου ανακοινώνει την διοργάνωση του 1ου  Διεθνούς Φεστιβάλ Ευεξίας Λέσβου – 1st Lesvos Euphoria International Festival που θα πραγματοποιηθεί στις 7-9 Σεπτεμβρίου, 2018 στην ευρύτερη περιοχή της Εφταλούς, Μολύβου και Πέτρας.

Το τριήμερο φεστιβάλ, θα είναι πλούσιο σε πάνω από 40 διαφορετικές δράσεις τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες όλων των ηλικιών και επιπέδων, με δασκάλους και ειδικούς από όλο τον κόσμο να μας εμπνέουν και να μας καθοδηγούν.

Δράσεις γεμάτες με ομαδικές δραστηριότητες σε διάφορα σημεία σταθμούς, σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους όπως, Ορθοσωμία, Tai Chi, Nia, Qi gong, Mindfulness, Yoga, πεζοπορία, ποδηλατοδρομία κλπ.

Κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές διαλέξεις, θεραπείες ευεξίας σε ιαματικές πηγές της Λέσβου, δράσεις “Juicing” στη φύση με τοπικά προϊόντα και πολλά άλλα!   

Για τις οικογένειες που θα βρεθούν στη Λέσβο το διάστημα 7 – 9 Σεπτεμβρίου, το Φεστιβάλ Ευεξίας Λέσβου προσφέρει παράλληλες δράσεις και για παιδιά από 7-16 ετών με χορό, ζωγραφική, επαφή με τη φύση και το σώμα μας!  

«Σας περιμένουμε όλους με θετική ενέργεια, σ’ένα φεστιβάλ ευεξίας που ξεκινάει στο νησί της Λέσβου» τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ που συνεχώς θα εμπλουτίζεται:http://euphoria-lesvos.com/

 

 

Μοιράσου το άρθρο: