Καινοτόμος δράση εκπαίδευσης στην εφαρμοσμένη περιβαλλοντική προστασία στο Αιγαίο
15 Απριλίου 2018
3rd Lesvos Enduro MTB: Με επιτυχία ο Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας στην Αγιάσο
16 Απριλίου 2018

Αντιπολεμικές συγκεντρώσεις και στην Ικαρία.

Μοιράσου το άρθρο:

Με δυο ταυτόχρονες αντιπολεμικές-αντιμπεριαλιστικές συγκεντρώσεις απάντησαν οι Ικαριώτες κομμουνιστές, στην δολοφονική επίθεση που εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ-Αγγλία-Γαλλία το πρωί του Σαββάτου 14/4 σε συριακά εδάφη.
Στον Άγιο Κήρυκο αλλά και στην πλατεία Χριστού Ραχών μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έστειλαν μήνυμα αντίστασης στα σχέδια των ιμπεριαλιστών του ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ε.Ε να αιματοκυλούν τους λαούς, με το χιλιοπαιγμένο πρόσχημα της «ύπαρξης χημικών όπλων στη Συρία».
Καταγγέλθηκε η συγκυβέρνηση Συριζα-ΑΝΕΛ όπου παίζει ρόλο σημαιοφόρου του ΝΑΤΟ στην περιοχή μας έχοντας μετατρέψει τη χώρα σε ΝΑΤΟικό ορμητήριο. Έχει προχωρήσει στην αναβάθμιση και επέκταση των αμερικανοΝΑΤΟικών βάσεων στην Ελλάδα. Συνεργάζεται στρατιωτικά με κράτη – δολοφόνους, όπως το Ισραήλ.
Απαιτήθηκε:
Να μην εμπλακεί η Ελλάδα στο νέο έγκλημα, να μην παρασχεθεί καμία διευκόλυνση σε έδαφος, νερό και αέρα στους ιμπεριαλιστές.
Να κλείσει η βάση της Σούδας και όλες οι ξένες βάσεις στην Ελλάδα.
Να επιστρέψουν οι Έλληνες στρατιώτες από αποστολές εκτός συνόρων.
Επίσης στην πρόσοψη του Παλιού Δημαρχείου Αγίου Κηρύκου κρεμάστηκε γιγαντοπανό με κεντρικό σύνθημα:
« Ξεσηκωμός! ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε ματώνουν τους λαούς. Έξω η Ελλάδα από το έγκλημα. Να κλείσουν οι Βάσεις τώρα!»
Ανανεώθηκε το αγωνιστικό ραντεβού στις αντιιμπεριαλιστικές δραστηριότητες και κινητοποιήσεις φορέων και σωματείων των επόμενων ημερών αλλά και στην Πρωτομαγιάτικη Απεργιακή Συγκέντρωση στον Χριστό Ραχών στις 12 μ.μ.

Μοιράσου το άρθρο:

Γιώργος Βιτσαράς
gvitsero@otenet.gr