Δευτέρα , 15 Οκτώβριος 2018
Τελευταία Νέα
Αρχική | . | Εκτός κινδύνου το 17χρονο αγόρι που έπεσε από το δεύτερο όροφο στη Μυτιλήνη

Εκτός κινδύνου το 17χρονο αγόρι που έπεσε από το δεύτερο όροφο στη Μυτιλήνη

Στο νοσοκομείο Μυτιλήνης σε σοβαρή κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου νοσηλεύεται το 17χρονο αγόρι που χθες τα ξημερώματα έπεσε από το δεύτερο όροφο του σπιτιού του. Άμεση ήταν και η ανταπόκριση εθελοντών στις εκκλήσεις της οικογένειας για αίμα, όπου καλύφθηκαν οι ανάγκες .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Βοστάνειου Νοσοκομείου για την κατάσταση της υγείας του παιδιού:

«Αναφορικά με τον 17χρονο που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μαςμετά από αναφερόμενη πτώση από το μπαλκόνι του σπιτιού του, σας γνωρίζουμε ότι
οι κακώσεις αντιμετωπίσθηκαν χειρουργικά και από το απόγευμα της 16ης Απριλίου νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) σε σταθερή κατάσταση. Διατηρείται συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του».

 

Η αστυνομία σε συνεργασία με τον εισαγγελέα, αφού πρόκειται για ανήλικο παιδί,  διεξάγει έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια που ο 17χρονος βρέθηκε στο κενό. Τα ξημερώματα οι γονείς άκουσαν έναν θόρυβο και διαπίστωσαν ότι είχε πέσει από το μπαλκόνι. Οι πολλές ώρες απασχόλησής του στο διαδίκτυο ήταν η αιτία που ζητήθηκε να εξεταστεί ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής αλλά κανένα μέχρι στιγμής στοιχείο δε συνδέει το περιστατικό, με το επικίνδυνο διαδικτυακό παιχνίδι μπλε φάλαινα ή ακόμα ότι πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας. Πιθανόν το παιδί να βρέθηκε στο κενό από ατύχημα.

Η οικογένεια είχε επισημάνει την πολύωρη ενασχόλησή του με το διαδίκτυο και είχε απευθυνθεί στους αρμόδιους για βοήθεια.

Ο σχολικός σύμβουλος πληροφορικής της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Τιμολέων Θεοφανέλλης μίλησε στην ΕΡΤ ΑΙΓΑΙΟΥ για τους τρόπους που μπορούμε να προφυλάξουμε τα παιδιά από τους κινδύνους του διαδικτύου:

Συντάκτης: Μυρσίνη Τζινέλλη

tzineli@gmail.com

Δείτε επίσης

Στο δημόσιο σχολείο από σήμερα προσφυγόπουλα από τον Καρά Τεπέ

Πρώτο κουδούνι σήμερα για 78  προσφυγόπουλα στη Μυτιλήνη που θα φοιτήσουν στο δημόσιο σχολείο στα …