Στα άδυτα του CERN η πρώτη εκδήλωση του 12ου φεστιβάλ Ηραία Πυθαγόρεια 
22 Απριλίου 2018
Γιορτάζει ο Ταξιάρχης στο Μανταμάδο – Πάνω από 40 χιλιάδες οι προσκυνητές
22 Απριλίου 2018

Προσφορά ιατρικών υπηρεσιών στους ακρίτες των Φούρνων από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

????????????????????????????????????

Μοιράσου το άρθρο:

Γιατροί , νοσηλευτές αλλά και φοιτητές ιατρικής επισκέφτηκαν για δεύτερη φορά μετά από δύο χρόνια  το νησί των Φούρνων προκειμένου να εξετάσουν δωρεάν του κατοίκους του ακριτικού νησιού.

Με τη στήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος 31 Γιατροί και νοσηλευτές από συνολικά 16 ειδικότητες  εξέτασαν ανθρώπους κάθε ηλικίας στους χώρους του Δημαρχείου των Φούρνων που για δύο ημέρες μετατράπηκε σε πολυϊατρείο.

Ο Δήμαρχος Φούρνων κ. Γιάννης Μαρούσης ευχαρίστησε εκ μέρους των κατοίκων τους γιατρούς και το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τονίζοντας το πόσο σημαντικές είναι για τους ανθρώπους που ζουν στην παραμεθόριο των νησιών τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.

Τα αρχεία με το ιατρικό ιστορικό όσων εξετάστηκαν θα είναι στη διάθεση του συστήματος υγείας και του τοπικού ιατρείου δήλωσε ο γιατρός Παναγιώτης Κουλούβαρης που ήταν και ο επικεφαλής της αποστολής  . Να σημειώσουμε ότι το αρχείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το αγροτικό ιατρείο του νησιού που διαθέτει υπερσύγχρονο  σύστημα τηλεϊατρικής και με το οποίο οι κάτοικοι θα μπορούσαν να κλείσουν ραντεβού με τους γιατρούς κάθε ειδικότητας .

Μοιράσου το άρθρο:

Χάρης Ζαβουδάκης
xzavoudakis@yahoo.gr