ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου για επεισόδια: “Οργανωμένη δολοφονική ενέργεια από ομάδες ακροδεξιών”
23 Απριλίου 2018
ΚΚΕ για επεισόδια: “Οργανωμένη επίθεση ακροδεξιών-φασιστικών ομάδων κατά προσφύγων-μεταναστών”
23 Απριλίου 2018

ΝΟΔΕ Λέσβου: “Ηθικοί αυτουργοί των επεισοδίων η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Μοιράσου το άρθρο:

“Τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν το βράδυ της Κυριακής και συνεχίστηκαν έως και τις πρωινές ώρες της Δευτέρας, στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη, έρχονται, δυστυχώς, να επιβεβαιώσουν, με το χειρότερο τρόπο, αυτά που λέει η Νέα Δημοκρατία εδώ και καιρό τώρα” τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Λέσβου.

“Οι κάτοικοι της Λέσβου είναι φιλόξενοι και το έχουν αποδείξει. Είναι αδύνατον όμως να συνεχιστεί η σημερινή κατάσταση όσον αφορά στους παράνομους μετανάστες στο νησί μας. Η πολιτική της κυβέρνησης να παγιδεύει τους ανθρώπους αυτούς στα νησιά θα φέρει ανεπιθύμητες καταστάσεις τόσο γι’ αυτούς, όσο και για τους κατοίκους των νησιών μας.

Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει κάθε βίαιη ενέργεια απ’ όπου και να προέρχεται. Ηθικοί αυτουργοί όμως, για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν, στην πλατεία Σαπφούς, δεν είναι εκείνοι που συμμετείχαν, αλλά η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ., καθώς και οι συνεργάτες τους στη Λέσβο, που οδήγησαν τις καταστάσεις σε αυτό το σημείο.

Αλήθεια που βρίσκονταν το βράδυ της Κυριακής, όταν εξελισσόταν τα επεισόδια, ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Γιώργος Πάλλης και ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός; Εκείνοι δεν ήταν που πρωτοστατούσαν, κάποτε, στην υποδοχή των παράνομων μεταναστών και προσφύγων στο νησί μας; Εκείνοι δεν ήταν που καλοδέχονταν τους κυβερνητικούς παράγοντες, τους επισήμους, τις Μ.Κ.Ο. και όλους τους άλλους στη Λέσβο; Εκείνοι δεν χαρακτήριζαν ρατσιστή όποιο πολίτη διαμαρτυρόταν;

Επιτέλους το δίδυμο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. ας καταλάβει όσο ακόμα «κυβερνά» ότι είναι κυβέρνηση των Ελλήνων” αναφέρει τέλος στην ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Λέσβου.

Μοιράσου το άρθρο: