Με Βιωματικά εργαστήρια για παιδιά ,εφήβους και εκπαιδευτικούς συνεχίζει το Φεστιβάλ Ηραία Πυθαγόρεια
9 Μαΐου 2018
Εκδήλωση από το Europe Direct Βορείου Αιγαίου για την Ημέρα της Ευρώπης
10 Μαΐου 2018

Ξεκινούν από την Σάμο οι πρώτοι Περιφερειακοί Αγώνες Καλαθοσφαίρισης Β. Αιγαίου

Μοιράσου το άρθρο:

Οι 1οι Περιφερειακοί Αγώνες Καλαθοσφαίρισης Β. Αιγαίου  διοργανώνονται την Πέμπτη και την Παρασκευή 10 και 11 Μαίου αντίστοιχα  από την Π.Ε Σάμου  σε συνεργασία με την αντίστοιχη τοπική επιτροπή ΕΟΚ και απευθύνονται ηλικιακά στις μικρές κατηγορίες αθλητών (παίδες-κορασίδες). Το αγωνιστικό μέρος θα πλαισιώνεται από πολιτιστικές δράσεις (ξεναγήσεις σε μουσεία επισκέψεις κτλ.) έτσι ώστε οι μικροί αθλητές να έχουν τη δυνατότητα να μετέχουν στα αθλητικά δρώμενα και να γνωρίζουν από κοντά τον πολιτισμό και τη ζωή των νησιών μας.

Την πρώτη μέρα που θα πραγματοποιηθεί και η τελετή έναρξης θα παρευρεθούν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας, κ. Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

«H Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου έχει αποφασίσει να διοργανώνει σε ετήσια βάση Περιφερειακούς Αγώνες Καλαθοσφαίρισης Βορείου Αιγαίου . Στόχος μας είναι οι αγώνες αυτοί που κάθε χρόνο θα διεξάγονται και σε διαφορετικό νησί της Περιφέρειας να έχουν αναπτυξιακό χαρακτήρα, αφού απευθύνονται σε νέους αθλητές, υπερτοπική διάσταση και μαζικότητα στη συμμετοχή.

Για τη φετινή πρώτη χρονιά του θεσμού οι αγώνες διοργανώνονται από την ΠΕ Σάμου σε συνεργασία με την τοπική επιτροπή ΕΟΚ Σάμου και θα διεξαχθούν την Πέμπτη και Παρασκευή 10-11 Μαΐου 2018 στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης της Σάμου.

Καλούμε όλους να παρευρεθούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να χειροκροτήσουν τους μικρούς αθλητές των νησιών της περιφέρειας μας» δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Κατρακάζος..

Μοιράσου το άρθρο:

Χάρης Ζαβουδάκης
xzavoudakis@yahoo.gr