Δευτέρα , 15 Οκτώβριος 2018
Τελευταία Νέα
Αρχική | Αθλητισμός | Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι περιφερειακοί αγώνες καλαθοσφαίρισης στη Σάμο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι περιφερειακοί αγώνες καλαθοσφαίρισης στη Σάμο

dav

Οι 1οι Περιφερειακοί αγώνες καλαθοσφαίρισης πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στη Σάμο παρουσία του Προέδρου της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου , του ΓΓ Παναγιώτη Τσαγκρώνη και του Ομοσπονδιακού προπονητή για θέματα ανάπτυξης και προπονητή της Εθνικής κορασίδων Τάκη Μπακογιώργου.   Στο Τουρνουά συμμετείχαν αγόρια και κορίτσια από τον Νομό της  Σάμου της Χίου και της Μυτιλήνης ενώ  είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν μεταξύ τους υπό το βλέμμα του Ομοσπονδιακού προπονητή Τάκη Μπακογιώργου . Οι Αγώνες του Χρόνου θα γίνουν στην Χίο και το 2020 στην Μυτιλήνη .

Στον τελευταίο αγώνα των παμπαίδων  που τελικά είχε και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον η ΤΕ ΕΟΚ Σάμου επικράτησε της ΤΕ ΕΟΚ Χίου με 56-50 . Η ομάδα παγκορασίδων της ΤΕ ΕΟΚ Χίου ήταν μακράν η καλύτερη ενώ στις σημειώσεις του Ομοσπονδιακού προπονητή γράφτηκαν κάποια ονόματα αθλητριών από την ομάδα.

Η σημαία των αγώνων παραδόθηκε  από τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου Νίκο Κατρακάζο  κατά την διάρκεια της τελετής λήξης στον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο παιδείας και αθλητισμού της περιφέρειας Βορείου αιγαίου Κώστα Παπαδόπουλου και στην συνέχεια στον πρόεδρο της ΤΕ ΕΟΚ Χίου  Αλέξη Τσαρδάκα.

Τα αποτελέσματα των αγώνων αναλυτικά:

Πέμπτη 11/05/2018

ΤΕ Σάμου – ΤΕ Χίου (Κ) : 15 – 78 και ΤΕ Λέσβου – ΤΕ Σάμου (Π): 25 – 64

Παρασκευή 12/05/2018

ΤΕ Χίου – ΤΕ Λέσβου (Κ): 75 – 28 , ΤΕ Λέσβου – ΤΕ Χίου (Π): 30 – 86 , ΤΕ Σάμου – ΤΕ Λέσβου (Κ): 18 – 51 ΤΕ Σάμου – ΤΕ Χίου (Π): 56 – 50

Συντάκτης: Χάρης Ζαβουδάκης

xzavoudakis@yahoo.gr