Πολυτραυματίας μετά από τροχαίο, ο Στ. Μιχαηλίδης
14 Μαΐου 2018
Σ’ ένα χρόνο η δίκη για τους κατηγορούμενους στα επεισόδια στις 3 Μαΐου
14 Μαΐου 2018

Μεγάλες διακρίσεις στο τμήμα στίβου της Αθλητικής Ένωσης Λήμνου

Μοιράσου το άρθρο:

Πέντε χρυσά, τέσσερα αργυρά και δύο χάλκινα μετάλλια, μεγάλα ατομικά ρεκόρ και πολύ ελπιδοφόρες εμφανίσεις για το μέλλον είναι ο απολογισμός των διασυλλογικών αγώνων Ν.Λέσβου στη Μυτιλήνη και του αγώνα Ανδρών-Γυναικών και σύνθετων αγωνισμάτων Παγκορασίδων Ά (πένταθλο) του τμήματος Στίβου της Αθλητικής Ένωσης Λήμνου. Με δύο ακόμα υψηλές επιδώσεις και προκρίσεις για το Πανελλήνιο.

Αναλυτικά:

1.Μαρκοπούλου Χρυσάνθη: 1η Σφαίρα με υψηλή επίδοση-πρόκριση για Πανελλήνιο και 1η Δίσκο.

2.Τζαλίλη Μαρία: 1η Σφύρα με υψηλή επίδοση-πρόκριση για Πανελλήνιο και 2η στη Σφαίρα.

3.Μωραίτη Ελένη: 2η Τριπλούν με ατομική επίδοση και 3η στο Μήκος.Αισιόδοξη εμφάνιση σε ένα καινούργιο αγώνισμα.

4.Κολώνα Βασιλική: 2η Πένταθλο στα σύνθετα ΠΚ Ά(80μ εμπόδια-μήκος-σφαίρα ακόντιο-600μ). Αισιόδοξη εμφάνιση μετά από μεγάλη αποχή λόγο τραυματισμού.

5.Κολώνας Μιχάλης: 1ος 800μ και 1ος 1500μ με αντίστοιχα πολύ μεγάλα ατομικά ρεκόρ που κατατάσσονται στις καλλίτερες επιδόσεις της χρονιάς Πανελλαδικά.

6.Αφιώνης Παναγιώτης: 2ος 800μ με ατομικό ρεκόρ και 3ος στα 1500μ.

Η Ε.Μωραίτη, ο Μ.Κολώνας και ο Π.Αφιώνης ανήκουν στην κατηγορία Παίδων-Κορασίδων(U-18).

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι, πολύ ικανοποιημένοι, πολύ χαρούμενοι και φυσικά πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον και την συνέχεια αυτών των παιδιών και αυτής της ομάδας!!! Μετά από αυτά που πέτυχαν τα υπέροχα παιδιά μας το μόνο που μπορούμε να τους πούμε είναι ένα τεράστιο μπράβο!!! Μπράβο στις οικογένειές τους και στην προπονητική μας ομάδα!! Μπράβο σε όλους τους αθλητές-προπονητές και στα σωματεία!!! Μπράβο στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ν.Λέσβου και στον σύνδεσμο κριτών!!» τονίζουν από την Αθλητική Ένωση Λήμνου.

Το τμήμα χαιρετίζει την επάνοδο του επί σειρά πολλών ετών πρώην αθλητή του Μιχάλη Μερτζανίδη στο σωματείο όπου ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα και εύχεται τόσο στον ίδιο όσο στον προπονητή του Χήτα Κώστα και στο σωματείο του Α.Ο.Ηφαιστία κάθε επιτυχία!!!

Τέλος, οι ευχαριστίες «στον Δήμαρχο Δημήτρη Μαρινάκη για την συνεχή υποστήριξη και βοήθεια στο τμήμα μας!Την HELLENIC SEAWAYS και το προσωπικό του Ν.Μύκονος για τα ωραία και ασφαλή ταξίδια όπως και για την άψογη φιλοξενία!Τους Χορηγούς μας επώνυμους και ανώνυμους για την οικονομική τους στήριξη που μας κρατάει ζωντανούς! Όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε, μας στηρίζετε και μας δίνετε την ώθηση και τη δύναμη να συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για την ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στη Λήμνο!»

 

Μοιράσου το άρθρο: