Διοργανώνουν την 5η λευκή νύχτα στην πρωτεύουσα
15 Μαΐου 2018
Κανονισμός Καθαριότητας και προστασίας περιβάλλοντος δήμου Σάμου
15 Μαΐου 2018

Η Σάμος στο Street Festival του Sindelfinge

Μοιράσου το άρθρο:

Στο Street Festival που διοργανώνεται από τις 22 έως τις 24 Ιουνίου στον Δήμο του Sindelfinge, με τον οποίο και έχει υπογραφεί Πρωτόκολλο Συνεργασίας θα συμμετείχε ο Δήμος Σάμου.
Το Φεστιβάλ αυτό, έχει μακρά παράδοση και περιλαμβάνει τριήμερο εκδηλώσεων όπου συμμετέχουν δήμοι και κοινωνικές ομάδες παρουσιάζοντας τις ιδιαίτερες γεύσεις του τόπου τους. Πρόκειται για μία «παρέμβαση», που πραγματοποιείται στους δρόμους του γερμανικού Δήμου και είναι αφιερωμένη στις διεθνείς γαστρονομικές απολαύσεις. Οι συμμετέχοντες προβάλουν την τοπική τους παραγωγή αλλά και τα ιδιαίτερα εδέσματα τους σε μία ατμόσφαιρα που θυμίζει μεγάλη γιορτή καθώς στους δρόμους του Sindelfingen διεξάγονται συνεχή πολιτιστικά δρώμενα.
Η συμμετοχή του Δήμου στο Φεστιβάλ, με δικό του περίπτερο είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς ο τόπος  έχει μεγάλη τοπική παραγωγή και εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα που μπορεί να προωθήσει σε μία τόσο μεγάλη αγορά όπως αυτή της Γερμανίας.
Οι επιχειρηματίες μπορούν να πλαισιώσουν  την προσπάθεια, ώστε, είτε να δηλώσουν την συμμετοχή τους στην αποστολή (με ιδία δαπάνη), είτε για να διαθέσουν δείγματα των προϊόντων παραγωγής τους με στόχο την ποιοτική τους ανάδειξη κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του Φεστιβάλ. Προθεσμία συμμετοχής θα είναι μέχρι και 1 Ιουνίου 2018.

Μοιράσου το άρθρο:

Χάρης Ζαβουδάκης
xzavoudakis@yahoo.gr