Επισημαίνουν την υποχρηματοδότηση και την υποβάθμιση της δημόσιας υγείας
13 Ιουνίου 2018
Ξεκίνα και πάλι η αστική στο Βαθύ
13 Ιουνίου 2018

Η ΚΕΔΕ θα διοργανώσει το “Παύλος Γιαννακόπουλος” σε όλη την Ελλάδα

Μοιράσου το άρθρο:

Ομόφωνα αποδεκτή έκανε η ΚΕΔΕ την πρόταση του Δημάρχου Σάμου Μιχάλη Αγγελόπουλου για τη διοργάνωση πανελληνίου τουρνουά μπάσκετ για παιδιά 10-15 ετών με την ονομασία «Παύλος Γιαννακόπουλος».
Το τουρνουά θα διοργανώνεται από κοινού από την ΚΕΔΕ και τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό με την συμμετοχή των τοπικών ομοσπονδιών και ομάδων καλαθοσφαίρισης από όλη τη χώρα. Η πρόταση έγινε ομόφωνα δεκτή από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος και ο Πρόεδρος κ. Πατούλης θα αναλάβει την πρωτοβουλία υλοποίησής της.
Στην πρότασή του προς την ΚΕΔΕ, ο Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος ανέφερε: «Μέσα από τη διοργάνωση τέτοιων τουρνουά οι μικροί αθλητές επικοινωνούν με παιδιά άλλων τόπων και αντιλαμβάνονται επί της ουσίας σημαντικά μηνύματα αλλά και διαχρονικές όσο και επίκαιρες αξίες όπως η συνέπεια, η επιμονή, η αλληλεγγύη, η ευγενής άμιλλα και η φιλία.
Για όλους τους πιο πάνω λόγους αλλά και για να μνημονεύεται από τους νεότερους αθλητές το όνομα ενός πολύ σημαντικού παράγοντα του ελληνικού μπάσκετ η διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντική.»

Μοιράσου το άρθρο:

Χάρης Ζαβουδάκης
xzavoudakis@yahoo.gr