Κοινωνικό Φαρμακείο Χίου- αίτημα για φάρμακα
15 Ιουνίου 2018
Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου: οδηγίες για πεζούς και εποχούμενους
15 Ιουνίου 2018

Παγκόσμια Καμπάνια για την ακράτεια ούρων-ημερίδα στο ΟΜΗΡΕΙΟ

Μοιράσου το άρθρο:

Ημερίδα στα πλαίσια της Παγκόσμιας Καμπάνιας για την ακράτεια ούρων που έχει θεσμοθετήσει η International Continence Society, διοργανώνει το Τμήμα Ουροδυναμικής, Νευροουρολογίας και Γυναικολογικής Ουρολογίας της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας.
Η Ημερίδα είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Χίου και θα γίνει το Σάββατο 16 Ιουνίου, στο “Ομήρειο” Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου, με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση τόσο του κοινού και των επαγγελματιών Υγείας.
Η πρωινή συνεδρία ομιλιών απευθύνεται περισσότερο στο κοινό και τους πολίτες, ενώ η απογευματινή εστιάζει σε πιο ειδικά θέματα για τους ιατρούς και επαγγελματίες υγείας.

Δωρεά Ορθοστάτης
Μάλιστα με την ευκαιρία της Ημερίδας και στα πλαίσια του κοινωνικού έργου της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, οι οργανωτές εξασφάλισαν την προμήθεια ενός παιδικού Ανακλινόμενου Ορθοστάτη, τον οποίον και θα ΔΩΡΙΣΟΥΝ στο Ειδικό Σχολείο της Χίου, ανταποκρινόμενοι στο ευγενικό αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Επιτροπών Ειδικής Αγωγής Χίου και στις ανάγκες των παιδιών. Η τελετή παράδοσης της Δωρεάς θα γίνει το Σάββατο στις 10.00 το πρωί- πριν την έναρξη των εργασιών της Ημερίδας, παρουσία εκπροσώπων του Σχολείου, του Συλλόγου και του Δήμου Χίου.

Μοιράσου το άρθρο:

Θοδωρής Πυλιώτης
thodorispiliotis@hotmail.com