Τετάρτη , 12 Δεκέμβριος 2018
Αρχική | Αθλητισμός | Η Ρεγκάτα φιλίας φθάνει στη Λήμνο

Η Ρεγκάτα φιλίας φθάνει στη Λήμνο

Η Λήμνος φιλοξενεί σήμερα, Τρίτη 10 Ιουλίου και αύριο Τετάρτη 11 Ιουλίου και για δεύτερη συνεχή χρονιά τον διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα «Ρεγκάτα Φιλίας» (Friendship Regatta), που συνδιοργανώνουν ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης και ο Όμιλος Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας.

Η Ρεγκάτα Φιλίας ξεκίνησε την Κυριακή 8 Ιουλίου από το Πόρτο Καράς στη Χαλκιδική και έφθασε τη Δευτέρα 9 Ιουλίου στον Άγιο Ευστράτιο. Σήμερα Τρίτη στις 11:00 π.μ. τα σκάφη αναχωρούν από τον Άγιο Ευστράτιο για τη Μύρινα, όπου μετά τις 15:00 αναμένεται να ξεκινήσουν οι αφίξεις.

Αύριο,  Τετάρτη 11 Ιουλίου θα γίνουν παράκτιες ιστιοδρομίες (Lemnos Cup) στη Μύρινα,  ενώ το βράδυ στις 20:00 στο παλιό λιμάνι μπροστά στο Δημαρχείο θα γίνουν οι απονομές, τις οποίες θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με το σχήμα του Δημήτρη Μαυράκη και παρουσίαση τοπικής γαστρονομίας από τον Εμπορικό Σύλλογο Λήμνου.

«Προσκαλούμε τους κατοίκους και επισκέπτες της Λήμνου να υποδεχθούν μαζί μας τους ιστιοπλόους της Ρεγκάτας Φιλίας και να απολαύσουν μία όμορφη βραδιά την οποία θα συνοδεύσει μουσική και τοπική γαστρονομία» τονίζει ο Δήμος Λήμνου.

Συντάκτης: ΕΡΤ Αιγαίου