Έκθεση Φωτογραφίας Ανρύ Καρτιέ Μπρεσόν στο Μουσείο Τεριάντ
12 Ιουλίου 2018
Ολοκλήρωση της παρουσίασης της έκθεσης ΑΙΓΑΙΟΝ Η Γέννηση ενός Aρχιπελάγους στο ΣΙΚΑΓΟ των ΗΠΑ
12 Ιουλίου 2018

Συνθέσεις από Θάλασσα και Ελαιόλαδο στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας από τον Αλέξανδρο Παπανδρέου

Μοιράσου το άρθρο:

Το Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς στον υπαίθριο χώρο του στην Αγία Παρασκευή, φιλοξένησε τον Αλέξανδρο Παπανδρέου  που μας παρουσίασε συνταγές που παντρεύουν την παράδοση με τις σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις.
Ο αγαπημένος μας chef Αλέξανδρος Παπανδρέου που τιμάει το φεστιβάλ με την παρουσία του για δεύτερη φορά, μας παρουσίασε το ελαιόλαδο, την καπιράδα, τα θαλασσινά, τα ψάρια σε πρωτότυπες συνταγές και μας έκανε μαθήματα food styling.
Την παρουσίαση παρακολούθησε πλήθος κόσμου η δημοσιογράφος γεύσης Ιωάννα Σταμούλου, καθώς και οι καλεσμένοι του δεύτερου μέρους του φεστιβάλ Άλια Μοάτσου και Αλέξανδρος Θεοδωρίδης από το Μπορούμε, ο chef Κωστής Κωστάκης, η Νικολέτα Μακρυωνίτου και ο Νίκος Κόκκας από το Γαστρονόμο, η Καλλιόπη Κουρούσια στέλεχος Γραφείου Τύπου του ΕΟΤ και η Κατερίνα Μαρινάκη από το Travelling Greece.
Ραντεβού σήμερα το βράδυ στην πλατεία Λευκονίκου για Γευσιγνωσία κρασιών από το Αιγαίο και Λεσβιακών τυριών.

Μοιράσου το άρθρο: