Μπλόκο της Γερμανίας στο νησιώτικο ΦΠΑ
13 Ιουλίου 2018
Κολυμβητικός διάπλους στενού Αγίου Στεφάνου, θεσμό στα μαστιχοχώρια φιλοδοξεί το Νομικό Πρόσωπο
13 Ιουλίου 2018

Αναβάθμιση αθλητικών υποδομών σε Λιβάνειο σχολικό σχυγκρότημα

Μοιράσου το άρθρο:

50.000 μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων για το έτος 2018, θα δοθούν για την αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων στο 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Χίου και στο πλαίσιο της πιλοτικής δράσης «Εμαυτίων*» του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Συνολικά στο πρόγραμμα θα ενταχθούν 21 έργα διαμόρφωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων σε δημόσια σχολεία της χώρας συνολικού προϋπολογισμού 207 εκατομμυρίων.
Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο τύπου του βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη «η κατασκευή αυτών των εγκαταστάσεων ανακοινώθηκε πριν λίγους μήνες κατά την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Συνοδινού στη Χίο, στο πλαίσιο μιας γενικότερης αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών στο νησί μέσω του ΠΔΕ, σχεδιασμός που αρχίζει να υλοποιείται».

*Εμαυτίων ο Αρκάς ή και Ενατίων (3ος αιώνας π.Χ.), ήταν αρχαίος Έλληνας αθλητής με καταγωγή από την Θέλπουσα στην Αρκαδία, ο οποίος στέφθηκε ολυμπιονίκης στο αγώνισμα δρόμου του σταδίου παίδων κατά τους 138ους (228 π.Χ.) ολυμπιακούς αγώνες της αρχαιότητας.

Μοιράσου το άρθρο:

Θοδωρής Πυλιώτης
thodorispiliotis@hotmail.com