Συνεργασία Λέσχης Πλωμαρίου με μουσείο Τεριάντ
19 Ιουλίου 2018
Lesvos Trail 2018: Ξεκίνησαν οι εγγραφές
19 Ιουλίου 2018

Έργα συντήρησης στο δρόμο Βατούσα-Ρέμα-Χίδηρα

Μοιράσου το άρθρο:

Επίσκεψη στις εργασίες συντήρησης του δρόμου Βατούσα – Ρέμα – Χίδηρα και του δρόμου προς Πτερούντα, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου  «Συντήρηση Οδών Βορειοδυτικής Λέσβου» συνολικού προϋπολογισμού 535.000 ευρώ, πραγματοποίησε σήμερα η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου συνοδευομένη από  τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Βιομηχανίας Θεόδωρο Βαλσαμίδη, .

Στο πλαίσιο του έργου έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι εργασίες για τον καθαρισμό των τεχνικών έργων, των τάφρων και της βλάστησης της οδού, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την περίοδο οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού, η οποία βρίσκεται σε κακή κατάσταση δεδομένου ότι δεν είχε συντηρηθεί ποτέ μέχρι σήμερα από την κατασκευή της.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου (ΣΑΕΠ 088) και εκτελείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Λέσβου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Επίσης, η κα. Καλογήρου επισκέφθηκε τα χωριά Βατούσα, Χίδηρα, Ρέμα και Πτερούντα, και συναντήθηκε με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Βατούσας Άβελ Σπανέλλη, Πτερούντας Κώστα Χασάπη και Χιδήρων Δημήτριο Λιαδέλλη και κατοίκους της περιοχής και συζήτησε θέματα που τους απασχολούν.

 

 

Μοιράσου το άρθρο: