Τετάρτη , 12 Δεκέμβριος 2018
Τελευταία Νέα
Αρχική | Κοινωνία | «Φαύστα» και αιμοδοσία σήμερα στη Γέρα

«Φαύστα» και αιμοδοσία σήμερα στη Γέρα

Μια εξαιρετική παράσταση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν χθες στο Μουσείο Βρανά στον Παπάδο της Γέρας όπου ο Παγγεραγωτικός σύλλογος παρουσίασε την «Φαύστα» του Μποστ. Οι παραστάσεις συνεχίζονται σήμερα και αύριο στιος 9;00 το βράδυ.

Οι δραστηριότητες του παγγεραγωτικού συλλόγου συνεχίζονται με αιμοδοσία την Κυριακή στο Δημοτικό Σχολείο Περάματος από τις 9:00 το πρωί  μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι.

Για την παράσταση :

Πρόκειται για την παράσταση «Φαύστα» του Μποστ, που παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο, στην Αίθουσα Πολιτισμού «Οδυσσέας Ελύτης» και τον Απρίλιο στον Μεσότοπο και απέσπασε πολύ καλές κριτικές.
Έτσι, ο «Παγγεραγωτικός», μετά και από απαίτηση πολλών φίλων του θεάτρου, αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία, με την εαρινή της εκδοχή, σε όσους δεν μπόρεσαν να την παρακολουθήσουν, αλλά και στους επισκέπτες του καλοκαιριού, σε συνεργασία με τη διοίκηση του Μουσείου, να δοθούν τρεις παραστάσεις, στις 11, 12 και 13 Αυγούστου, στις 21:00 μ.μ., για να απολαύσουμε τον καυστικό και ανατρεπτικό λόγο του Μένη Μποσταντζόγλου, σε μία κωμωδία τραγική, που θα προσφέρει και πάλι το αβίαστο, αλλά καθόλου αθώο γέλιο, σε όλους!

Συντάκτης: Μυρσίνη Τζινέλλη

tzineli@gmail.com

Δείτε επίσης

Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς η Λαϊκή Αγορά στην Επάνω Σκάλα

Επειδή φέτος οι αργίες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πέφτουν ημέρα Τρίτη, καθιερωμένη ημέρα λειτουργίας …