Τετάρτη , 12 Δεκέμβριος 2018
Αρχική | . | Στην Λέσβο αύριο ο Ν.Σαντορινιός σε εκδήλωση για την εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου

Στην Λέσβο αύριο ο Ν.Σαντορινιός σε εκδήλωση για την εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα την εφαρμογή του μέτρου του Μεταφορικού Ισοδύναμου διοργανώνει στη Μυτιλήνη, αύριο Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018 στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα ¨Ιωάννης Παυλακέλλης¨ του Επιμελητηρίου, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λέσβου και προσκαλούν τους φορείς, τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες του νησιού της Λέσβου να συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, θα τονίσει ιδιαίτερα την συνεισφορά του μέτρου, στην ανάπτυξη των νησιών αλλά και τις αλλαγές που τέθηκαν σε εφαρμογή και στοχεύουν στην περαιτέρω απλοποίηση της χρήσης του μέτρου και στην μείωση του διοικητικού βάρους για τις επιχειρήσειςκαθώς και αυτές που πρόκειται να επέλθουν, μέσω της επέκτασης του μέτρου σε αυτόν τον τομέα.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν εκτενώς για την λειτουργία του μέτρου και για τις τεχνικές λεπτομέρειές του, από τον Γενικό Διευθυντή της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Παύλο Μιχαλακέλλη καθώς και στελέχη του Ενδιάμεσου Φορέα Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας (ΕΦΕΠΑΕ) και του Ελληνικού Επιμελητηριακού Συνδέσμου Εμπορευμάτων (ΕΕΣΥΜ).

Χαιρετισμό, κατά την έναρξη της εκδήλωσης, πρόκειται να απευθύνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου, κ. Ευάγγελος Μυρσινιάς.

Συντάκτης: Αναστασία Σπυριδάκη

anaspy27@gmail.com

Δείτε επίσης

«Το δάσος κάτω από το δρόμο»: Παρουσίαση της έκθεσης από τον Καθηγητή Νίκο Ζούρο

Παρουσίαση της πρωτότυπης έκθεσης του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου «ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ …