Στη Λέσβο ο Προκόπης Παυλόπουλος για τα Ελευθέρια του νησιού
6 Νοεμβρίου 2018
Επανεξελέγη στην θέση του αντιπροέδρου
6 Νοεμβρίου 2018

Δυναμικές κινητοποιήσεις των αγροτών της Λέσβου-Αποκλεισμός του δρόμου στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου

Μοιράσου το άρθρο:

Στους δρόμους σήμερα από τις 11 το πρωί  οι αγρότες της Λέσβου διεκδικώντας αποζημιώσεις για την καταστροφή της ελαιοπαραγωγής από τον δάκο. Αυτή την ώρα έχουν αποκλείσει το δρόμο μπροστά από την Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, ενώ έχουν και επικοινωνία, μέσω skype, με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρο Αραχωβίτη.

Το Παλλεσβιακό συλλαλητήριο που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου ξεκίνησε στις 11 το πρωί στον κόμβο της Λάρσου  ενώ στη συνέχεια η πομπή των αγροτικών αυτοκινήτων κινήθηκε στο κέντρο της Μυτιλήνης και κατέληξε στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου αποφάσισε την παραμονή και διανυκτέρευση των διαδηλωτών έξω από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας και καλεί όλους τους αγρότες του νησιού να στηρίξουν την κινητοποίηση μέχρι να δεσμευθεί η κυβέρνηση ότι θα αποζημιώσει τους ελαιοπαραγωγούς για τη ζημιά που έχουν υποστεί στην παραγωγή τους λόγω του δάκου.

Μετά το τέλος της επικοινωνίας με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, οι αγρότες θα αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Μοιράσου το άρθρο: