Απεργιακό κάλεσμα από την ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου
7 Νοεμβρίου 2018
Χωρίς αποτέλεσμα η τηλεδιάσκεψη για αποζημιώσεις στην χαμένη ελαιοπαραγωγή- Νέες κινητοποιήσεις από τους αγρότες
7 Νοεμβρίου 2018

Γιορτή στο Αδραμύττι για τα 20χρονα της “Συνύπαρξης”

Μοιράσου το άρθρο:

Η Κίνηση Πολιτών “Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο” και ο “Σύνδεσμος Ειρήνης και Επικοινωνίας στο Αιγαίο” βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα για δύο μέρες στο Αδραμύττι καλεσμένοι από τον Δήμαρχο Καμίλ Σακά, που είναι και μέλος του Δ.Σ. της Τουρκικής Οργάνωσης.

Σε ειδική εκδήλωση, που έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, γιορτάστηκαν τα 20 χρόνια της ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ και τα 15 χρόνια του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ. Στην ομιλία του ο Δήμαρχος υπογράμμισε τη σημασία της ειρηνικής συνύπαρξης για τους δύο γειτονικούς λαούς και έδωσε συγχαρητήρια στις δύο Οργανώσεις για τις προσπάθειες που όλα αυτά τα χρόνια κάνουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ βράβευσε τον τέως Δήμαρχο Μυτιλήνης Στρατή Πάλλη για τη συμβολή του στην Ελληνοτουρκική φιλία. Εκ μέρους της ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ μίλησαν ο Απόστολος Κομνηνάκας και ο Στρατής Πόθας για τις προσπάθειες της Κίνησης να φέρει πιο κοντά τους δύο λαούς και τα θετικά αποτελέσματα. Ο Πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Μπουλέντ Τανίκ , εκτός των άλλων, αναφέρθηκε στη συνεισφορά της ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ στο προσφυγικό πρόβλημα.

Μοιράσου το άρθρο: